Arašidové maslo s dezertnou čokoládou
Lahodná kombinácia arašidovej pasty s tmavou čokoládou!
Arašidy, tiež známe ako arašidy, sú pokladnicou olejových kyselín, ktoré znižujú hladinu cholesterolu v krvi, čím zabraňujú ateroskleróze a kardiovaskulárnym chorobám. Sú tiež bohaté na rastlinné bielkoviny, draslík, horčík, vitamín E a vlákninu. To všetko znamená, že arašidové maslo by mal jesť každý z nás, najmä vegetariáni, aby si doplnil nedostatok napríklad bielkovín, ktorý je dôsledkom nedostatku mäsa v strave.
Špecialisti dokazujú, že pravidelná konzumácia orechov, vrátane arašidového masla , nás ochráni pred srdcovými chorobami a viditeľne zlepší stav celého tela a zlepší jeho fungovanie. Odborníci na výživu zdôrazňujú, že by ste si mali zvoliť arašidové maslo s čo najvyšším obsahom orechov. Predpokladá sa, že orechy pomáhajú bojovať proti infekciám v tele a zlepšujú zdravie našich ciev a srdca. Vedci z Harvardskej lekárskej fakulty v USA v skutočnosti dokázali, že konzumácia arašidového masla päťkrát týždenne môže takmer znížiť riziko infarktu na polovicu.
Zloženie: arašidová pasta 85%, kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, emulgátor E476. Môže obsahovať mlieko.
Nutričné hodnoty v 100g
Energetická hodnota: 2346 kJ / 558 kcal
Tuk: 44,6g
vrátane nasýtených tukov: 8,4g
Sacharidy: 23,2g
vrátane cukrov: 11,8g
Vlákno: 7,4g
Bielkoviny: 22,6g
Soľ: 0,0g
Vlastnosti | |
Balenie | 300g |
Krajina pôvodu | EÚ |
Štítky: arašidová pasta, orechové masla