• Medvedí cesnak 100g

Medvedí cesnak

Bylinka s ľahkou vôňou a chuťou cesnaku. Výborne sa hodí do nátierok, bylinkových masiel alebo čerstvých syrov. Môžeme ju pridať aj do plniek alebo mletého mäsa.

Použitie medvedieho cesnaku v kuchyni

Listy medvedieho cesnaku sa používajú podobne ako pažítka alebo jarná cibuľka. Môže prísť na varené aj pečené zemiaky, na chlieb s tvarohom, do nátierok alebo napríklad do špenátu. Skvele sa hodia do aj do hustých zeleninových polievok Medvedí cesnak nemá príliš rád dlhú tepelnú prípravu, preto je lepšie pridať ho až na záver.

Medvedí cesnak je známy aj svojimi antibakteriálnymi účinkami, preto sa používa pri detoxikácii organizmu.

Vlastnosti
Balenie 100g
Krajina pôvodu Moldavsko

Napísať recenziu

               

Štítky: medvedí cesnak