• Čokoládová poleva tmavá - dukáty 1000g

Low carb čokoládová poleva tmavá – dukáty

Tmavá poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové kôstky (peniažky) vložte do nádoby, ktorú môžete ponoriť do hrnca s horúcou vodou. Počas rozpúšťania polevu premiešavajte. Dajte pozor, aby sa voda nezačala variť, polevu by to mohlo znehodnotiť. Tiež dbajte na to, aby sa do polevy nedostala voda. Polevu môžete riediť pridaním 100% tuku.

Tmavou polevou môžete vykonávať jemné rebrovanie na svetlých tortách, na bielej poleve alebo čokoládou preliatych dezertoch, rezoch, na roládách a ďalších zákuskoch. Polevou môžete prelievať bábovky a ďalšie pečivo. Hodí sa aj na dekorovanie vianočného a čajového pečiva.

Pre ďalšie dekorácie zdobených zákuskov a cukroviniek môžete použiť buď kontrastnú tmavú polevu alebo cukrové perličky a sypanie. Po zaschnutí polevy môžete pridať originálny efekt nástrekom farebného spreja. Na tmavej farbe výborne vynikne bronzový nástrek, ktorý zákuskom dodá luxusný vzhľad.
Mliečna rozpustná poleva v kvapkách vysokej kvality je veľmi dobre rozpustná. Pre svoj lesk je ideálna na dekoráciu, na namáčanie pečiva a vianočného pečiva.

Rozpustite v horúcom vodnom kúpeli za občasného miešania alebo pozvoľna rozpúšťajte v mikrovlnnej rúre. V takom prípade však pozor na prehriatie. Pozor, poleva sa rozpúšťa pri max. teplote 50 ° C. Temperuje sa na 25-30 ° C - pri tejto teplote s polevou pracujeme. Vyššia teplota pri rozpúšťaní poškodzuje štruktúru polevy - hrudkuje a pod.

Zloženie: sladidlo: maltitol, kakaová hmota, kakaové maslo, kakaový prášok, emulgátor repkový lecitín, aróma vanilková.

Kakaová sušina najmenej 35%

Môže obsahovať arašidy, sóju a orechy.

Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

Výživové údaje v 100g 

Energia : 1898 kJ/472 kcal

Tuky : 33g

z toho nasýtené mastné kyseliny : 19,9g

Sacharidy : 55,1g

z toho cukry : 0,6g

Bielkoviny : 4,1g

Soľ : 0,0g

Vlastnosti
Balenie 1000g
Krajina pôvodu Slovensko

Napísať recenziu

               

Štítky: čokoládová poleva tmavá, dukáty