Kukuričný Bio sirup
Popis: Ak ste sa stretli s kritikou kukuričného sirupu, tak vedzte, že ide o úplne iný výrobok - ide o vysokofruktózový kukuričný sirup (high fructose corn syrup čiže HFCS), ktorý sa v 20. storočí začal používať najmä v USA do všetkých možných potravín a nápojov. To viedlo k veľkému nárastu obezity.
Rozdiely medzi naším kukuričným sirupom a vysokofruktózovým sirupom.
Kukuričný sirup
- vyrábaný z celého pomletého kukuričného zrna
- vyrábaný prirodzeným spôsobom za pomoci prírodných enzýmov
- mechanická filtrácia
- neobsahuje žiadnu fruktózu
- zachováva si zlatistú farbu, chuť a obsah minerálov
Vysokofruktózový kukuričný sirup HFCS
- vyrába sa z kukuričného škrobu
- vysoko priemyselne spracovaný výrobok
- chemická filtrácia
- umelo zvýšený podiel fruktózy
- je číry a neobsahuje žiadne minerály
Obsahuje 24 % glukózy a 32 % maltózy.
Zloženie: Kukurica * (80 %), voda. Môže obsahovať stopy lepku. * výrobok kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Alergény: Lepok
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C
Výživové údaje v 100ml
Energetická hodnota 1314 kJ / 314 kcal
Tuky: 0,5g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g
Sacharidy: 95,0g
z toho cukry: 74,0g
Bielkoviny: 1,3g
Soľ: 0,0g
Vlastnosti | |
Balenie | 250ml |
Krajina pôvodu | Taliansko |
Štítky: kukuričný sirup