Datľový cukor Bio
Prírodné sladidlo šetrne spracované len z usušených a rozomletých datlí v BIO kvalite dodá každému pokrmu, aj nápojom, ľahko sladkastú chuť datlí. Vďaka obsahu živín a vlákniny sa jedná o kvalitnejšiu náhradu nezdravého bieleho cukru. Obsahuje iba prirodzene vyskytujúce sa cukry, ktoré slúžia ako zdroj energie. Prírodné sladidlo šetrne spracované len z usušených a rozomletých datlí v BIO kvalite dodá každému pokrmu aj nápoju ľahko sladkastú chuť datlí. Vďaka obsahu živín a vlákniny sa jedná o kvalitnejšiu náhradu nezdravého bieleho cukru. Obsahuje iba prirodzene vyskytujúce sa cukry, ktoré slúžia ako zdroj energie.
Benefity ďatlového cukru:
- zdroj vitamínov a minerálov
- obsahuje len prirodzene vyskytujúce sa cukry
- má jemne sladkastú datľová chuť a vôňu
Použitie: Vďaka takmer rovnakej sladivosti ho môžete nahradiť v rovnakom pomere 1: 1 v receptoch za biely cukor. Datľový cukor sa hodí k dosladeniu kaší, do jogurtu, na dochutenie omáčok, smooothies či pri pečení.
Zloženie: 100% BIO ďatle
Výživové údaje v 100g
Energetická hodnota: 1495 kJ / 357 kcal
Tuky: 0,5g
z toho nasytené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 80g
z toho cukry: 74,4g
Vláknina: 11 g
Bielkoviny: 2,7g
Soľ: 0,02g
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Spojené arabské emiráty |
Štítky: datľový cukor