Konjakové penne v náleve – PENNE style
- Bez sacharidov,
- bez umelých konzervantov a zbytočných aditív,
- pomáhajú udržať správnu hladinu cholesterolu*,
- podporujú chudnutie**,
- zdroj vlákniny glukomanan,
- vhodné pre diabetikov a celiatikov.
Návod na použitie: Nálev konjakovej prílohy vylejte a dôkladne opláchnite vodou. Potom je pripravená na konzumáciu. Konjakovú prílohu môžete variť, restovať aj piecť.
Odporúčanie: Konjaková príloha je balená vo vodnom náleve, ktorý má typickú arómu. To ľahko vypláchnete pod tečúcou vodou.
Čo je konjak? Konjak je rastlina pochádzajúca z Japonska, kde sa konzumuje po stáročia. Konjaková príloha sa vyrába z koreňa tejto rastliny a je ideálnym pokrmom pre zdravý životný štýl. Neobsahuje lepok, pšenicu, tuk ani soľ. Je vhodná pre celiatikov, vegetariánov. Má nízku energetickú hodnotu a je zdrojom vlákniny.
Zloženie: Voda 95,7%, sušená hľuza z konjaku 4%, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom. Po otvorení skladujte v čistej vode v chladničke a spotrebujte do 2 dní. Nezmrazujte.
Hmotnosť pevného podielu: 200g
Hmotnosť: 270g
Výživové údaje: na 100g pevného podielu
Energetická hodnota: 25kJ/5kcal
Tuky: 0g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 0g
z toho cukry: 0g
Vláknina: 2,7g
Bielkoviny: 0g
Soľ: 0g
Vlastnosti | |
Balenie | 270g |
Krajina pôvodu | Japonsko |
Štítky: konjakové cestoviny