Kukuričný škrob
- Kukuričný škrob - univerzálne zahusťovadlo a kulinárska prísada.
- Ideálne do omáčok, polievok, krémov a pečiva.
- Bezlepková alternatíva pšeničnej múky.
- Obohaťte svoj pokrm o krémovú konzistenciu.
Povinná výbava pre kuchárov a ľudí s diétou obmedzujúcou lepok .
Kukuričný škrob je spoľahlivé zahusťovadlo a všestranná kulinárska ingrediencia, ktorá si nájde miesto vo vašej kuchyni! Skvele sa hodí ako prídavok do omáčok, polievok, krémov a pečiva, dodáva pokrmom krémovú konzistenciu. Je tiež ideálnou alternatívou pšeničnej múky pre ľudí s diétou s obmedzením lepku. Objavte jeho kulinárske možnosti už teraz!
Aplikácia: Kukuričný škrob sa používa najmä v kuchyni ako zahusťovadlo do polievok, dusených pokrmov a omáčok. Škrob by sa mal najskôr pridať do studenej vody, zamiešať a potom naliať do omáčky alebo polievky. Maizena sa používa aj ako prísada do pečiva (koláče, sušienky, piškóty, palacinky, palacinky), dodáva im jemnú textúru a zvyšuje vlhkosť bezlepkového pečiva. Dá sa použiť aj ako zahusťovadlo do pudingov, želé alebo krémov.
Výživové hodnoty produktu na 100g
- Energetická hodnota: 360 kJ/ 1506 kcal
- Tuk: 0,6 g
- vrátane nasýtených mastných kyselín: 0 g
- Sacharidy: 88 g
- vrátane cukrov: 0 g
- Vláknina: 0 g
- Bielkoviny: 0,4 g
- Soľ: 0 g
Zloženie: Kukuričný škrob
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Poľsko |
Štítky: kukuričný škrob