Zemiakový škrob
- Zemiakový škrob - tradičná a všestranná kulinárska ingrediencia.
- Ideálne na zahusťovanie omáčok, polievok, ovocných pien a pečiva.
- Poskytuje riadu hodvábnu konzistenciu.
- Univerzálna ingrediencia pre kuchárov a cukrárov.
- Perfektná alternatíva k iným zahusťovadlám.
Zemiakový škrob je tradičná a všestranná kulinárska ingrediencia, ktorá by mala byť v každej kuchyni! Skvele sa hodí ako zahusťovadlo do omáčok, polievok, ovocnej peny a pečiva, dodáva jedlám hodvábnu konzistenciu. Zemiakový škrob nesmie chýbať pre skúsených kuchárov aj cukrárov pripravených experimentovať v kuchyni.
Aplikácia: Zemiakový škrob je nenahraditeľnou zložkou pri príprave poľských jedál. Oplatí sa ho použiť pri príprave výborných rezancov a domácich koláčov. Dobre poslúži aj ako prírodné zahusťovadlo do polievok a aromatických omáčok plných zeleniny. Navyše si bez neho len ťažko vieme predstaviť domáci puding na báze plnotučného mlieka alebo želé plnené ovocím.
Výživové hodnoty produktu na 100g
- Energetická hodnota: 356 kcal/ 1490 kJ
- Tuk: 0,3g
- vrátane nasýtených mastných kyselín: 0,1g
- Sacharidy: 83g
- vrátane cukrov: 3,5g
- Vláknina: 6g
- Bielkoviny: 7g
- Soľ: 0g
Zloženie: zemiakový škrob.
Skladovanie: skladujte na suchom a chladnom mieste.
Vlastnosti | |
Balenie | 500g |
Krajina pôvodu | Poľsko |
Štítky: zemiakový škrob